Välkommen till FriendsWeb!

Bakom den här inloggningen hittar du vårt intranät. Där finns möjlighet för dig att lägga upp ett CV, hitta uppdrag och hålla koll på vad som händer på Kvadrat.

Kvadrat ägs och drivs av oss konsulter. Det innebär att det är vi själva som står i fokus för all verksamhet. Målet är att skapa en trygg och utvecklande miljö med roliga uppdrag och en massa skoj för oss som gillar att jobba i egna bolag.

Vår säljorganisation är dessutom en av marknadens bästa. Det innebär att vi har fler uppdrag att välja på än vi kan bemanna själva. Därför samarbetar vi gärna med konsulter utanför Kvadrat.

Genom att registera dig på FriendsWeb kan du välja själv hur nära du vill samarbeta. Antingen nöjer du dig med att vara en av våra vänner och hoppar in på uppdrag som "blir över", eller så kan du bli en av oss. Vi gillar nya kolleger!

Skapa ett konto

Kvadrats FriendsWeb är samlingsplatsen för alla konsulter i vårt nätverk. Om det är första gången du besöker oss, har du möjlighet att skapa ett konto där du kan registrera ditt CV.

Klicka på "Registrera dig" för att skapa ett konto här ovan, så ses vi inne på FriendsWeb!

Lägg upp ditt CV

Alla Kvadratkonsulter och underkonsulter registrerar sitt CV på samma sätt. Med hjälp av CV-guiden skapar du ett proffsigt CV och tar första steget mot nya konsultuppdrag och ett starkare nätverk. När du är färdig bör du syna resultatet noga. Ett bra CV är nyckeln till nya arbetsmöjligheter på Kvadrat. Det är väl investerad tid!

Hitta uppdrag

När du är nöjd med ditt CV trycker du på "Aktivera CV:t". Kort därefter får du e-post med återkoppling från någon av oss på Kvadrat. Nu ser vår säljorganisation ditt CV och du kan följa uppdragsflödet via vår FriendsWeb. I början ser du bara de senaste uppdragen som vi har fått. När du har blivit "Friend" kommer du även att se våra öppna förfrågningar.